Verantwoorde kinderkleding

Kinderkleding

Toen de gezonde voeding op school was doorgetrokken en alom was geaccepteerd, diende zich de volgende strijd aan. Ik vind het milieu ook heel belangrijk en sta niet achter kinderarbeid. Zo zijn er duizenden redenen te bedenken om ook kinderkleding biologisch verantwoord in te voeren in het dagelijks bestaan van de Nederlandse kinderen.

Maar omdat we dat stap voor stap invoeren, beginnen we maar eens bij ons op school. Ik hoop natuurlijk dat het net zo goed wordt opgepakt als het gezonde eten destijds heeft gedaan. Gelukkig heb ik weer een nieuw doel om mee bezig te zijn. Het zit toch in het aard van het beestje om eens lekker heilige huisjes om te trappen en flink m’n stem te laten horen.

Ik vind wat ik vind gewoon heel belangrijk en vind dat eigenlijk iedereen moet vinden wat ik vind. Politiek correcte uitspraken zijn ook niet aan mij besteed, maar ik kijk wel uit dat ik te ver ga en mijn doel voorbij schiet. Waar kinderkleding tegenwoordig wordt gezien als een wegwerpartikel werd het vroeger veel meer hersteld en doorgedragen. Nu is het een miljoenenbusiness waar een hoop afval en waterverbruik bij komt kijken. Daarnaast is kinderarbeid natuurlijk een heikel punt. Er is maar een bedrijf waarvan ik zeker weet dat altijd clean is als het gaat om de aangeboden kinderkleding

Amazing kids is een waanzinnige webshop die voldoet aan alle europese richtlijnen als het gaat om de aangeboden verantwoorde  kinderkleding. Zij zijn voor iedere kinderkleding aanbieder een voorbeeld als het gaat om duurzaam en maatschappelijk ondernemen. Als ik al kinderkleding koop dan altijd bij een bedrijf dat voldoet aan mijn eisen, aan de zaken die ik belangrijk vind in het leven.

 
Comments are Closed

© 2021: Bio Hofke blog