iPhone 7 repareren

Ik heb van mijn man en superleuke iPhone 7 cadeau gekregen voor mijn verjaardag en wat nog veel leuker is, is dat je hier een gezondheidsapp op kunt downloaden wat voor mensen zoals ik die veel bezig zijn met hun gezondheid een fantastische uitkomst is. Met deze app kan ik namelijk de iconen van activiteit, voeding, slaap en mindfullness openen en een gedetailleerde informatie vinden over mijn gezondheid wat natuurlijk heel handig is. Voorheen had ik een iPhone 5c maar die kan je niet meer updaten en miste ik natuurlijk veel van de leuke applicaties die tegenwoordig veel gebruikt worden. Het was dan ook best wel even wennen om van de iPhone 5 naar de iPhone 7 over te stappen maar natuurlijk wel de moeite waard om daar een beetje tijd in te steken en vertrouwd te raken met alle nieuwe functies en vooral de snelheid.

De ellende begon toen ik per ongeluk mijn telefoon op het nachtkastje had laten liggen en Kitty(mijn dochtertje van 4) er even gezellig mee ging spelen omdat ze dacht dat het speelgoed was. Jeetje, ik kreeg het er zelfs benauwd van toen ik mijn iPhone zag. Vooral omdat ik hem pas net een paar dagen van te voren had gekregen en mijn man hier beslist niet blij van zou worden. Bovendien had ik er geen zin in om aan te moeten horen hoe dom ik was geweest om die telefoon op mijn nachtkasje te laten liggen. Helaas was het scherm gebroken en moest ik dus mijn iPhone 7 laten repareren voor dat mijn man woest zou worden. Gelukkig had ik al eens zoiets meegemaakt en bracht ik mijn telefoon meteen maar even weg naar GSM Paradise waar ik met de “klaar terwijl u wacht” service binnen een half uurtje mijn iPhone weer in handen had en ik opgelucht naar huis kon. Ik heb er dan ook maar meteen een hoesje voor gekocht dan is de kans op zulke beschadigingen in ieder geval ietsje minder wanneer je kinderen in huis hebt. Mijn tip? Houd de iPhone buiten bereik van kinderen.

Ik wil nogmaals benadrukken hoe dankbaar ik ben voor GSM Paradise. Zij hebben mij namelijk erg geholpen. Mijn dochtertje weet natuurlijk niet anders. Die ziet mijn telefoon liggen en denkt dan niet van hé dit is een telefoon. Zij heeft daar natuurlijk geen idee van. Ik kan haar dan ook niks kwalijk nemen. GSM Paradise had mijn telefoon ook binnen no time weer helemaal gemaakt, en ik hoefde dus niet lang te wachten. Mijn man weet nog van niks, maar ik ga dit hem denk ik wel vertellen. Zodat als hij in de toekomst een kapot scherm heeft hij hem ook heel gemakkelijk kan laten maken. Snel en tegen een goede prijs, wat erg fijn was. Het moreel van het verhaal? Let goed op waar je je telefoon neerlegt.
Comments are Closed

© 2021: Bio Hofke blog