De energievergelijker in steeds meer varianten op de markt

Wanneer je energieleveranciers gaat vergelijken via een energievergelijker, kom je er achter dat er steeds meer varianten hiervan op het internet beschikbaar zijn. Jaarlijks stappen meer dan duizenden huishoudens over naar een andere energieleverancier via deze vergelijkers. Je kunt hiermee als gemiddeld huishouden wel tot €460,- besparen op jaarbasis. Dat is toch mooi meegenomen! Tegenwoordig is de energievergelijker in steeds meer varianten op de markt.

Onafhankelijk en up-to-date

Een energievergelijker hoeft niet altijd onafhankelijk te zijn of up-to-date. Dit komt niet vaak voor maar wel goed om rekening mee te houden. Zo kunnen er speciale kortingen of voorwaarden worden afgesproken tussen de energieleverancier en de vergelijker. Toch zijn er wel onafhankelijke en up-to-date energievergelijkers die geen gebruik maken van prijsafspraken met de energieleveranciers zoals Consumind. Je hebt hier de mogelijkheid om onafhankelijk een vergelijking te maken maar ook om gebruik te maken van drie geselecteerde aanbiedingen van energieleveranciers waar Consumind een overstapservice voor heeft. Dit betekent niet dat zij prijsafspraken hebben met de leveranciers, maar wel dat zij een speciale service bieden voor deze geselecteerde partijen.

Energievergelijkers komen in steeds meer varianten op de markt. Daarom is het goed om voordat je start met het vergelijken, je eerst een klein beetje onderzoek doet naar de vergelijkers. Zo weet je zeker dat je altijd de juiste vergelijker gebruikt en niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

De energievergelijker van meer dan 750.000 huishoudens

Consumind biedt een energievergelijker met verschillende mogelijkheden. Je kunt via de website vergelijken maar ook telefonisch. Je wordt dan geholpen door een financieel assistent die jou helpt besparen op je energierekening door het maken van een vergelijking op basis van jouw gegevens. Zo hoef je zelf geen moeite te steken in het vergelijken van meer dan 28 energieleveranciers. Consumind heeft dit voor al meer dan 750.000 gedaan. Mocht je kunnen besparen, dan kun je gemakkelijk en snel overstappen. Consumind regelt alles voor je. Het enige wat jij hoeft te doen is de meterstanden doorgeven. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt voor gas en stroom. Prettig geregeld!
Comments are Closed

© 2021: Bio Hofke blog